BLOGGER Paling Ramai FOLLOWER Milik SIAPA...?


BLOGGER Paling Ramai FOLLOWER Milik SIAPA...?

Bilangan follower yang ramai adalah sesuatu yang sangat bermakna kepada seseorang blogger dan juga blog. Jumlah follower ini secara langsungnya memberikan gambaran betapa ramai pembaca blog tersebut dan juga menunjukkan betapa glamournya Blogger dan Blog tersebut dalam banyak keadaan.

Sesuatu yang menarik untuk kita tahu siapakah pemilik blog blog ini terutamanya kepada mereka yang berhasrat untuk menyewa ruangan iklan bagi memperkenalkan produk dan perniagaan mereka memandangkan blog merupakan  medium yang telah terbukti berkesan untuk promosi.

1. Lyssa Faizureen – 58 373 Follower

Budak cumey, muda lagi ni tauu.. 
Kepada korang yang nak tutorial mengenai blog, boleh masuk blog Lyssa
Lyssa pandai main coding2 ni.. Banyak tutorial dekat sana.

2. Fatin Liyana – 54 197 Follower

Popular giler Fatin Liyana ni.. Lawaaa.. kulit cantik.. pandai bergaya.. Blog pun syok dibaca.. hu2.. tp teman jarang tinggal komen kat entri Fatin Liyana ni.. just singgah n baca jea.. best entri dia.. Fatin Liyana ni Fofular sampai tahap dah keluar tv, keluar surat khabar, majalah jangan kira leaa.. 

3. Hanis Zalikha – 44 717 Follower

Teman mula dapat tahu tentang Hanis Zalikha ni melalui FB, masa tu dia model part time.. lum popular lagi.. teman tahu pun dari sahabat dekat FB, sebab selalu perasan Hanis Zalikha selalu gak komen kat post sahabat teman tu.. view profail tengok lawa gilerrrr.. hu2.. tp masa tu xtau dia ni blogger.. heee.. sekarang baru tau.. sekarang dia dh jadi model sepenuh masa dh kan.. pastu jadi pengacara, kemudian pelakon, lepas nie mungkin penyanyi pulak kot. Boleh dikatakan Blogger serba bolehlah Hanis Zalikha ni..

4. Maria Elena – 39 487 Follower

Baru sahaja melangsungkan perkahwinan dengan Asfirdaus, abang kandung Fatin Liyana. Seorang Vlogger yang popular. Video dia kalau tak cecah ratus ribu pageview memang tak sah. Teman suka jea tengok Video Maria kat Utube.. memang best n kelakar.. dia ni x control ayu punya org.. dulu masa mula2 temantertengok video dia ialah masa dia buat video mengkagumi Cikgu Shida (ingat x Cikgu Shida?) heee.. pastu Maria kena bash sebab pakai tudung x menutup aurat dgn betul(nampak leher).. then pastu baru Maria improve sikit demi sikit hingga kini.. heee.. wlu apapun teman minat sangat kat dia.. besttt.. Blog dia pun teman ada baca gak, Dia punya entri sempoi dan lawak macam video dia jugak. lagi satu tabiat dia kalau bergambo, suka buat muka pelik. ha3.. tapi teman xnk lea letak muka pelik dia kat sini kann.. heee...

5. Cik Epal - 30 207 Follower 

he3.. blog Cik Epal ni teman secara jujur jarang singgah sebab x ingat link.. opss.. ini bukan alasan tau.. ini benar2 kejadian..tapi melalui penelitian teman tentang blog Cik Epal ni, ialah berkisar tentang kehidupan beliau.. heee..nanti teman akan cuba singgah2 tengok lagi.. btw.. gambo yg ni cantik kan!! 

6. Irine Nadia Marcello – 30 950 Follower 

Sekali tengok macam Fatin Liyana kann.. tapi rupanya orang yang berbeza.. he2.. inilah Irine Nadia Marcello, Irine ni pulak tak kurang hebatnya. Kecantikan yang dimiliki Irine merupakan antara tarikan orang sukakan blog dia. Rasanya semua sudah maklum Irine merupakan seorang isteri muda. kalau nak tahu lebih lanjut, jom singgah blog Irine Nadia Marcello

7. Zack Zukhairi – 27 542 Follower

secara jujurnya teman bagi tahu la yea.. semasa teman buat entri ni, teman baru jea tau Blog Zack Zukhairi ni, bukan sebab Zack Zukhairi ni tak fofular, tapi mungkin teman yang baru sangat dalam dunia blogging ni x berapa kenal Blogger2 popular di Malaysia ni.. mungkin jugak teman lebih kenal Blogger popular yang popuan aje.. yang laki teman x jumpa lagi masa tu kot.. he2.. skarang dah tau rami jugak blogger lelaki yang punya follower ramai camni..so< pasni leh lea singgah2 n jenguk2 kot.. heee..

8. Ben Ashaari – 28 916 Follower

Mempunyai anak comel, Qhalif, Ben Ashaari telah membuktikan beliau adalah seorang bapa penyayang..he2.. selalu jea tengok dia update status FB or Blog cerita tentang anak dia.. so sweettt kan.. ho2.. apa2 pun korang jenguklea blog Ben Ashaari ni nanti.. kot2 Ben ada buat segmen2 menarik untuk disertai ke mana tau.. dulu Ben Ashaari selalu jea buat segmen2 ni.. ramai plak yang join lak tu.. haaa.. fofular ke tak fofular Ben Ashaari ???? haaaa....

9. Jejari Runcing – 25 867 Follower 

Ingat tak kisah Apek putus tunang melalui SMS? hemm.. x mo citerlah.. itu kisah lama.. yang penting masing2 bahagia dengan hidup masing2.. kann..kalau ada yg masih belum mengenali siapa yang empunya blog Jejari Runcing ni, meh teman kabo kan.. Pemilik blog ini yang beranam elia, dulunya merupakan bekas tunang penjaga gol kebangsaan, Khairul Fahmi Che Mat a.k.a APEK. Mungkin status elia juga yang mempopularkan blog ini. Blog ini sangat popular yang mana pageviews blog ini sahaja dah mencecah jutaan pembaca. Pemilik blog juga seorang yang manis dan bertudung litup.

10. Yuyu Zulaikha – 23 163 Follower

Yuyu Zulaikha seorang gadis kecil molek yang sangat comell.. dan teman pasti Yuyu Zulaikha juga seorang blogger yang peramah n tak sombong orangnya.. buktinya teman ada terlihat gambo dia bersama rakan2 blogger lain yang masih baru seperti teman ni.. Yuyu Zulaikha layan macam dah kenal lama.. memang terbaeklah Yuyu Zulaikha ni.. he2.. Baru-baru ini Yuyu Zulaikha jadi cover untuk majalah DARA (klik sini klu nak tengok) Terpampang muka dia depan majalah DARA Hebat kannn ? Yuyu juga pernah masuk tv, masuk surat khabar. Dah jadi artis blogger dah yuyu nie mcm Fatin Liyana gak

11. The Other Khairul – 19 204 Follower

tak reti nak bercerita tentang blog yang jarang teman singgah.. tapi melalui komen2 dan post2 yang pemilik blog ni sampaikan lebih kepada bicara soal hati, soal cinta dan nasihat2 kehidupan ni.. err.. kalau nak tahu lebih.. jom singgah jomm.. teman pun nak bw ke blog dia jap lagi..

12. Nisa Kay – 14 829 Follower

ha2.. yang ni teman rasa teman start pernah tengok muka dia dekat Utube.. masa tu teman suka tengok tutorial makeup dia, tapi masa tu xtau pun dia blogger.. video 1st Nisa Kay yang teman tengok ialah video tutorial cara2 membesokan mata..opsss.. bukan.. bukan.. ekceli yg benonya tutorial makeup mata jadi nampak besooo.. heeee.. wording tersalah lak tadi.. kui3.. teman geram jea tengok muka dia ni masa tu.. cumey giler.. tutorial dia pun x gedik.. cumey jea.. heeee.. apa2 pun gi terjah blog Nisa Kay cepatt.. he2..

15. Fatin Suhana – 11 472 Follower

Jeng jeng jeng.. dia memang cantikkssss.. lawooo sangat!!! sapekah dia pemilik Blog Fatin Suhana nii??

ha2.. Blog ini dimiliki oleh seorang fasionista model muslimah. Blog Fatin bergenre blog personal juga. Banyak cerita pasal life dia. Pasal dia pergi travel, pasal online shopping, keluarga ect. Setiap entri diselitkan gambar-gambar yang menarik. kalau tengok gambo, sah mata rasa nak melekat jea kat gambo dia tu.. sebab cantik sangatt dia nii.. mata yg cantik.. bentuk muka cantik.. hidung cantikk.. semua cantiklah! ha2



Mia Liana -- 10 416 Follower

haaaa.. tak terkecuali jugakkk.. Blogger Mia Liana iaitu antara Blogger yang very2 the peramah n x sombong.. kalau kita singgah n komen blog dia, insyaAllah dia akan skunjungbalas balik.. walau lambat camne pun.. bagus tau kak Mia ni.. heee.. teman memang suka dia, x sombong n tak kedekut ilmu untuk share macam2 petua nak upgrade blog.. macam entri beliau.. TUKAR NAMA BLOG, teman selalu jugak singgah blog Mia Liana tapi kadang masa singgah x log in google, so nak komen pun payah sikit guna NOTE, xdelea teman komen, just singgah n baca entri kak Mia Liana jelea.. janan marah yea kak Mia

Ok lah.. itu saja setakat ni yang teman dapat senaraikan.. teman tahu ada ramai lagi blogger popular yang ramai follower cam senarai kat atas ni.. so, kasi lea LINK diorang kat sini.. boleh teman jenguk2 gak nanti..Entri ni saja dibuat untuk bagi teman semangat lagi untuk berblog.. begitu juga korang semua.. kalau baca entri ni pasti bersemangat lagi nak berblog kan.. heee.. apa2 pun thanx sebab sudi singgah n baca..

lupa lak.. credit to :HaFiz HaFizUL
(jom singgah blog beliau lak.. he2.. )

3 comments:

  1. Pompuan memangla ramai pengikut. Pantang nampak lawa sikit semua nak ikut. Bukan boleh dapat pun hahaha

    ReplyDelete
  2. eh nama kite pun ade di situuu. hee.. thank youu! arigato gozaimas! :D

    ReplyDelete
  3. Sory Numpang Iklan yaa .. ^_^

    temen", buruan deh cobain, yang hobi online sosmed, blog, atau apapun anda bisa memiliki income hingga Rp. 3.000.000 dalam 1 hari
    cuma butuh 3 menit aja setelah baca ini, saya mau berbagi 1 program dari US yang bisa buat duit sampingan,
    free register tanpa dikenakan biaya. Tiada modus PENIPUAN ( kalau anda rasa program ini bohong, anda ga rugi apa2 juga anda ga keluar modal apapun kan? )
    syarat: anda ada bbm, fb, wechat, whatsapp or apapun juga dan suka online. anda hanya perlu open link dibawah ini dan register sebagai member. sesudah register anda langsung dapat USD25 x 10.000 = Rp. 250.000
    kemudian anda akan dapat link anda sendiri dan paste di fb, twitter, chat dsb. setiap orang yang buka link anda dan register, anda menerima upah USD10 x 10.000 = 100.000, mudah bukan ?
    Perusahaan ini membayar kita sebagai pengiklan untuk meningkatkan traffic situs webnya setiap hari, anda bisa memilih duitnya mau di transfer atau cek dikirim langsung via pos ke alamat rumah anda.
    Tunggu apa lagi klik link dibawah, register dan mulai berbagi. Selamat mencoba dan menikmati duit dari pengiklan traffic.
    Kalo belum coba belum tau kan. Ga ada ruginya, cuma perlu buka link ini: http://visitmoney.net/?share=80434 ( Ayo dicoba aja, ga ada ruginya, cuma rugi kuota internet aja ) :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Kerana SUDI Singgah di www.suarapemikir.com
Kami Amat Menghargainya.
Thanks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers