Monday, August 19, 2013

Proton SUPRIMA S Pencabar Terbaharu DUNIA Auto MALAYSIA

Sebagai seorang peminat kereta keluaran Proton, Pemikir hendak berkongsi sedikit spesifikasi kereta terbaharu Proton yang boleh dianggap kereta TERBAIK keluaran Proton setakat ini.

Proton Suprima S yang dilancarkan pada hari Sabtu pada harga serendah RM76,338, bagi varian Eksekutif manakala RM79,638 bagi Premium di anggap sebagai kereta terbaik yang pernah dikeluarkan oleh Proton. Apa istimewanya Proton Suprima S berbanding yang lain ya? Jom Tengok!!!

STYLE
Proton Suprima S bergaya serta dilengkapi dengan ciri-ciri "Athletic".

PRESTASI


Proton Suprima S menggunakan Enjin Turbo Campro 1.6 Liter dengan tujuh kelajuan ProTonic CVT yang mampu menghasilkan kuasa dan kilasan sama yang didapati pada jentera 2.0 Liter.


PENGENDALIAN
Dilengkapi Teknology Lotus, Proton Suprima S memberikan keyakinan dan keselesaan kepada pemandu ketika berada di jalan raya dan dalam keadaan apa jua cuaca.


CIRI KESELAMATAN

Proton Suprima S dilengkapi pelbagai ciri Keselamatan untuk memastikan pemiliknya dilindungi


PRACTICALITY

Proton Suprima S, dilengkapi Spesifikasi Pintar yang meningkatkan pemanduan dan memberikan keseronokan kepada pemandunya.


Selain itu, pembeli Suprima juga turut ditawarkan dengan program lima bintang PROTON yang merangkumi jaminan lima tahun atau 150,000 kilometer dan bantuan atas jalan lima tahun Proton serta langgan percuma selama setahun untuk rangkaian 4G. 

Proton Suprima S, Kereta Terbaik Proton
Posted by RAUDZAH Z on SUNDAY, AUGUST 18, 2013 AT 7:12 PM

Tak Cukup & Nak Lagi Details? Klik Sini K- See more at: http://myblogsantai.blogspot.com/2013/08/proton-suprima-s-kereta-terbaik-proton.html#sthash.GBkwMpCE.dpuf

2 comments:

Terima Kasih Kerana SUDI Singgah di www.suarapemikir.com
Kami Amat Menghargainya.
Thanks