Friday, July 12, 2013

JIHAD Perniagaan Umat ISLAM : Apa PERANAN Anda ...?


"Sembilan dari Sepuluh (9/10) punca rezeki adalah dari perniagaan"

Pastinya itu bukanlah satu ungkapan yang janggal buat semua umat Islam. Namun, hakikat sebenar apa yang berlaku adalah jauh daripada benar malah sebaliknya. Apakah umat Islam hari ini telah ketandusan Ilmu perniagaan atau umat Islam yang berminat tidak mendapat bimbingan daripada mereka yang berjaya.

Alhamdulillah....
Atas dasar tanggungjawab sesama Islam bertemakan "BISNES SEBAGAI FARDHU KIFAYAH" beberapa peniga Islam yang telah cukup berjaya berhasrat menunaikan tanggungjawab itu malah bersedia Berkongsi, membantu, membimbing dan mencurahkan ILMU Perniagaan dan RAHSIA Kejayaan mereka kepada peniaga Islam yang berminat pada;

Mereka adalah kalangan Usahawan yang BENAR BENAR telah berjaya, dan tidak mustahil anda kenal wajah wajah ini dan setidak tidaknya anda pasti Kenal NAMA PERNIAGAAN Mereka yang telah BERJAYA.

Dato’ Husammudin Yaacub : 
CEO Kumpulan Media Karangkraf

Tuan Haji Ali Hassan Mohammad Hassan : 
Pengarah Urusan Al-Ikhsan Sport Sdn Bhd

Datuk Nadzim Johan : 
Pengasas Persatuan Pengguna Islam Malaysia (PPIM)

Datuk Wira Dr.Haji Ameer Ali Mydin : 
Pengarah Urusan Mydin Holdings Sdn Bhd

Dato’ Dr.Rusly Abdullah (Chef Li) – 
Mentor Jutawan Senyap

Ustaz Pahrol Mohamad Juoi – 
Penceramah Bebas

Bertempat di Dewan Muktamar, Kompleks Pusat Islam (JAWI), semua yang baru melibatkan diri dalam perniagaan dan tidak kurang juga bagi yang ingin mengembangkan network, dijemput untuk mendaftarkan diri sebagai peserta.
Tarikh: 7 September 2013
Masa: 9.00 pagi hingga 6.00 petang
Tajuk seminar: BISNES SEBAGAI FARDHU KIFAYAH

Jangan TERLEPAS Peluang KEEMASAN Ini; Jumpa DI SANA dan mohon SEBARKAN sebagai salah satu tanggungjawab SOSIAL kita terhadap Umat Islam yang lain serta KEMAJUAN Islam Seterusnya.

Terima Kasih
(www.suarapemikir.com)

4 comments:

 1. Terima kasih kongsi maklumat ini

  ReplyDelete
  Replies
  1. PENGAKUAN SAYA BERSAMA KELUARGAKU INI BUKAN CERITA ATAU PUN REKAYASA BENER-BENER TERBUKTI SAMA SAYA.
   Terima kasih sebesar-besarnya yang kami ucapkan kepada mbah warjoh yang telah memberikan keberhasilan dan keberuntungan bagi keluarga saya.berkat bantuan beliau saya sekarang sudah hidup tenang karena suamiku sudah punya usaha tambak yang luasnya sekitar 5 hektar kurang lebih. begitupun juga saya dirumah buka warung sembakau dan sekarang pun saya sekeluarga tidak di kejar-kejar hutang lagi. mulanya keluarga Kami di berikan angka gaib hasil ritual dari mbah warjoh yang sangat Jitu 100% dijamin tembus.sehingga keluarga saya sekarang merasa tenang lagi.sekali lagi terima kasih mbah jasamu dikeluarga saya tidak akan terlupakan.Jika anda butuh angka gaib hasil ritual mbah warjoh silahkan Tanyakan aja Pada mbah dinomer hp beliau di: 0851 4534 4218 atau silahkan KLIK DISINI Terima kasih

   Delete
 2. Entri yang menarik... Good Luck.. Semoga berjaya menjadi salah seorang pemenang Contest ini... ;)

  ReplyDelete

Terima Kasih Kerana SUDI Singgah di www.suarapemikir.com
Kami Amat Menghargainya.
Thanks