Thursday, June 13, 2013

MENCARI Ruang IKLAN Blog Untuk DISEWA

1. Assalamualaikum para blogger sekalian....

2. Adapun entri Pemikir kali ini adalah untuk memaklumkan kepada para blogger sekalian bahawa Pemikir telah berjaya mendapatkan satu JOB yang bernilai RM 2,000.00 sebagai sewa iklan di blog Pemikir dalam jangka masa yang panjang. Agak mengejutkan kan?

3. Namun, atas dasar yang tidak percaya, terkejut dan pelbagai perasaan lagi, maka Pemikir telah mencadangkan kepada penaja tersebut agar membuat iklan di pelbagai blog yang ada di alam maya. Secara terus beliau telah bersetuju dan memberikan tugasan tersebut kepada saya atas dasar kepercayaan dan rakan baik sejak sekian lama.

4. Oleh itu, Pemikir berharap agar rakan rakan blogger sekalian dapat memberikan sebut harga lengkap berkaitan IKLAN di Blog masing masing di ruangan KOMEN untuk memudahkan Pemikir membuat keputusan memilih mereka yang layak bersandarkan kriteria yang telah di tetapkan oleh rakan penaja tersebut.

5. Malklumat itu juga penting untuk pemikir 'membuka' blog tersebut dan melihat kandungan yang ada juga untuk memenuhi kriteria yang ditetapkan oleh penaja tersbut yang mengutamakan mereka yang lebih berminat kepada kewangan dan FOREX.

6. Rezeki yang sedikit sama dama kita kongsi bak kata pepatah, "banyak sama di ratah, sikit sama di cicah" Segala kerjasama dan minat rakan rakan amatlah Pemikir hargai dan didahului dengan ucapan terima kasih.

4 comments:

 1. assalamualaikum,

  kami dari www.legendnetball.com memerlukan penaja untuk pasukan kami. Kami menyediakan perkhidmatan ruang iklan di blog, fb page dan twitter kami sebagai balasan kepada penaja kami. kami juga akan meletakkan logo penaja pada jersey utama kami yang akan dipakai di setiap perlawanan yang disertai. Hubungi kami di legend_netball@yahoo.com

  sekian terima kasih

  ReplyDelete
 2. Saya juga berminat Tuan...
  Rujuk keterangan dlm email tuan. Dari Rislan

  ReplyDelete
 3. Assalamualaikum, Saya menyediakan ruang untuk link ke web anda sebanyak RM5/sebulan. Blog saya masih membangun .rainbowsleek.blogspot.com

  ReplyDelete

Terima Kasih Kerana SUDI Singgah di www.suarapemikir.com
Kami Amat Menghargainya.
Thanks