Thursday, June 13, 2013

GADIS Hilang : Ibu Bapa Mohon JASA Baik Masyarakat

Polis Diraja Malaysia ( Royal Malaysia Police ) 

IBU BAPA MINTA BANTU CARI ANAK: Abdullah Yaakub, 62, (kiri) dan isteri, Jariyah Othman, 53, menunjukkan tiga laporan polis dan gambar anaknya Noor Hasimah Abdullah, 27, dipercayai hilang 23 Mei lepas selepas keluar bersama rakan lelaki yang mengambilnya di rumah sewa di Taman Darul Aman Jaya, Jitra ketika ditemui pemberita di Kampung Tandop Besar, Tekai Kanan dekat sini hari ini. 


Mereka merayu kepada anak ketiga dari 10 beradik itu pulang ke pangkuan keluarga. 

Orang ramai yang mempunyai mengenai Noor Hasimah boleh menyalurkan maklumat di balai polis terdekat. 

Sumber: Sinar Harian 
Foto: Bernama

Kes Berasingan
Tumpat, 13 Jun - Seorang ibu merayu anak perempuannya yang berusia 17 tahun agar kembali ke pangkuan keluarga selepas menghilangkan diri sejak hampir sebulan lalu.

Gadis berkenaan, Farahafifah Daud hilang selepas keluar dari rumahnya di Kampung Palekbang untuk ke kedai berhampiran.

Ibu mangsa, Maimun Abdullah, 57, berkata, kehilangan anak bongsu daripada lapan beradik itu disedari selepas dia tidak pulang ke rumah keesokan harinya.

"Saya ingatkan dia tidur di rumah kawannya, tetapi selepas dia tidak pulang, hati saya mula gelisah. Jadi saya telah membuat laporan di Balai Polis Palekbang pada 14 Mei lalu berhubung kehilangan Farahafifah.

"Dia pernah menghilangkan diri sebelum ini, namun selepas dua hingga tiga hari dia pulang dengan selamat dengan memberitahu dia tidur di rumah kawan," katanya kepada pemberita di sini semalam.

Orang ramai yang mempunyai mengenai Farahafifah boleh menyalurkan maklumat di balai polis terdekat.

Sumber: Kosmo
Foto: Kosmo

1 comment:

Terima Kasih Kerana SUDI Singgah di www.suarapemikir.com
Kami Amat Menghargainya.
Thanks