Skip to main content

KENALI Samseng PEMBULI SMK Tun Hussein Onn PENANG


MAKLUMAT SALAH SEORANG PEMBULI SMK TUN HUSSIEN ONN PENANG | Inilah muka salah seorang pelajar yang dipercayai membuli ketua tingkatan dalam klip video bertajuk VIDEO KETUA TINGKATAN KENA BELASAH! yang sangat mengejutkan dan ganas di mana mereka telah beramai-ramai (lebih dari seorang) memukul pelajar yang tidak melawan dan tidak bermaya.

NAMA : IZZAT SYAFIQ BIN ABDULLAH

BLOG :
http://izzatashadiari.blogspot.com/

BBPIN : 2A9E01F1
SEKOLAH : SMK TUN HUSSIEN ONN

SILA SEBARKAN, SUPAYA BUDAK INI BERJAYA DIBERKAS DENGAN SEGERA! PDRM PON DAH KELUARKAN ARAHAN SURUH MANGSA BUAT REPORT. DENGAN TERSEBARNYA GAMBAR INI, IA AKAN MEMUDAHKAN KERJA PIHAK POLIS.

LAGI GAMBAR BUKTI Di Bawah:Klik gambar untuk paparan yang sangat jelas. 

VIDEO BUKTI :
GAMBAR SUSPEK :
Sumber

Comments

 1. Nampak muka pijak semut pun tk mati...perangai macam se........tutt. kena bw dia ni mhasabah diri trmasuk makbapa sekali

  ReplyDelete
 2. kite belasah makwe dia yang hodoh

  ReplyDelete
 3. Aduh mukanya narsis abis, itu admin blog ini ya ? Salam kenal ya

  ReplyDelete
 4. saya hairan. yang buat salah bf. kenapa nak kutuk gf dia? oh jap., saya tkde kena mengena sama ada dgn pesalah mahupun awek pesalah.

  ReplyDelete
 5. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 6. Ko manusia musibat, tak layak tinggal di malaysia. Woii budak sial, di malaysia ni budak sekolah tak boleh hisap rokok bodoh. Aku akan cari kau setiap kali aku pergi mengajar kat penang. Aku akan ajar kau sekali musibat. Pengecut. Barua. Anak haram. Keturunan anjing. Mampus kau tahun ni Tuhan akan beri balasan kepada kau dan keluarga kau pukimak.

  ReplyDelete
 7. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 8. masalah samseng sekolah ni dah lama wujud..jangan cepat melatah.. masing-masing kena main peranan dan bukan melatah untuk terus letak kesalahan pada pelaku.

  ReplyDelete
 9. Kenapa dia sanggup melakukan perkara dungu sebegitu sekali dia ingat dia bagus dengan kekuatan yang ada? Sepatutnya dia patut jadi pejuang membebas islam di timur tengah dari penjajah lagi bagus

  ReplyDelete
 10. Kenapa dia sanggup melakukan perkara dungu sebegitu sekali dia ingat dia bagus dengan kekuatan yang ada? Sepatutnya dia patut jadi pejuang membebas islam di timur tengah dari penjajah lagi bagus

  ReplyDelete
 11. Kenapa dia sanggup melakukan perkara dungu sebegitu sekali dia ingat dia bagus dengan kekuatan yang ada? Sepatutnya dia patut jadi pejuang membebas islam di timur tengah dari penjajah lagi bagus

  ReplyDelete

Post a Comment

Terima Kasih Kerana SUDI Singgah di www.suarapemikir.com
Kami Amat Menghargainya.
Thanks

Popular posts from this blog

Jom BELAJAR Bahasa Melayu SARAWAK

Bahasa Melayu Sarawak...
Sebagai rakyat Malaysia yang majmuk, belajar bahasa dari kaum dan masyarakat yang berbeza adalah menjadi satu 'kemestian' yang boleh membawa kepada ikatan yang lebih erat sesama kita.
Kali ini kita akan melihat sedikit sebanyak bahasa yang menjadi bahasa RASMI rakyat Sarawak yang terdiri dari pelbagai kaum yang berbeza.
Kepada mereka mereka (terutamanya guru guru) yang akan posting ke Sarawak bolehlah belajar sedikit sebanyak sebagai persediaan bagi memudahkan komunikasi bila tiba di sana nanti. Tidak kita Iban, bidayuh, Orang ulu, dayak, Melanau Cina, bidayuh dll... Bahasa Melayu Sarawak menjadi bahasa rasmi bagai semua kaum kaum ini...
1. Tedah - Kesian 2. Kepak - Letih 3. Kayokayo - Kehulu kehilir 4. Plente - Bergurau 5. Pozer - Peniru/ Ciplak 6. Gai / Ucak - Poyo 7. Ilek 1 - Rehat 8. Ilek 2 - Sabar 9. Dolok - Dulu 10. Agik - Lagi 11. Nok ya - Yang itu 12. Madah/ Padah - Bagitahu

Rahsia TERSEMBUNYI Waktu Solat Yang 5 (Fakta Menarik)

1. Ada pun pada mereka yang berfikir. Maka tidak Allah jadikan sesuatu itu hanya sia sia dan pasti ada sesuatu yang ingin Allah sampaikan kepada hambanya yang berfikir dan yakin kepada Allah.
2. Makan hal ini tidak lah di sia siakan oleh orang tua tua dahulu apabila menyatakan waktu senja adalah waktu syaitan berkeliaran dan istilah 'PANTANG' telah diguanakan untuk tidak  berada di luar rumah malah menutup pintu dan jendela pada waktu sebagini.
3. Mungkin beranggapan mereka lebih moden dan lebih saintifik dari orang dahulu. Masyarakat pada hari ini telah mengabaikannya malah sesetengah memperlekehkan 'amaran' dan teguran ini. 
4. Mari kita pandang hal ini sedikit lari dengan sudut sains semata mata.

DIVIDEN HEBAT Simpanan ANDA : Pinjaman ASB Vs Simpan SENDIRI ?

1. Awal Tahun 2013 ni Ramai rakan rakan Pemikir berbicara tentang Dividen Hebat daripada simpanan masing masing dan kebanyakan mereka adalah penyimpan Amanah Saham Bumiputera atau ASB. Maklumlah, PNB Mengumumkan bahawa dividen ASB tahun 2012 adalah tertinggi dalam masa 5 Tahun. 
2. Namun Setelah berbicara sekian lama, kebanyakan mereka sebenarnya membuat pinjaman ASB dari beberapa bank seperti CIMB, Maybank dan yang terbaharu RHB Bank. Maka Pemikir melakukan sedikit penyelidikan berkaitan hal ini (loan ASB), dan dalam banyak banyak pembacaan Pemikir, Artikel oleh Blog Berita Semasa sebagaimana tercatat dibawah ini adalah yang paling munasabah dan bersandarkan fakta yang benar serta perlu diberi perhatian oleh para peminjam atau mereka yang berhasrat untuk meminjam sebagaimana Pemikir. 
3.  Melakukan sedikit pembacaan (kajian) terhadap apa yang cuba dilakukan adalah langkah terbaik sebelum kita meletakkan WANG (Duit) kita kepada risiko risiko yang ada dalam pasaran. Oleh itu luangkanlah …