Wednesday, January 2, 2013

HOT : Apa Kes CEO Al-Jabbar Ni MENGAMUK


Apapun, Pemikir merasakan gaya dan CARA beliau sebagai peneraju syarikat ternama kurang sesuai dan Tidak Profesional untuk MENGURUSKAN keadaan. Jangkaan awal Pemikir pada video yang pertama menunjukkan beliau ada kemungkinan memang benar sedang menghadapi masalah kewangan. Sekadar pandangan sahaja.









Perangai Sebenar CEO AL_JABBAR di Permatang Rawa!!!!!




14 comments:

  1. Macam sombong je CEO al-jabbar ni...

    ReplyDelete
  2. Apalah CEO al jabar ni meruyan tak tentu pasal.....beginikah cara orang melayu yg sudah berjaya....sombong...macam lah product dia boleh menghidupkan orang yang sudah mati.......mengucaplah wahai CEO al bar

    ReplyDelete
  3. Berlagak. mentang mentang dah kaya

    ReplyDelete
  4. Melayu mudah lupa. Apa kata pengguna aljabbar ajar sikit siapa yang berkuasa.

    ReplyDelete
  5. Hadiah RM10K Lihat Disini adakah pertandingan ratu cantik separa bogel?

    ReplyDelete
  6. susah nak judge dengan short video macam ni..mesti ada sebab dia hangin macam ni..

    ReplyDelete
  7. orang yg duduk pada level pekerja mereka tak pernah tahu perasaan owner, lidah x bertulang mudah melepas kata. That all Fake! apa yg kau tahu lebih dari apa yg empunya badan lebih tau. Kamu hanya tahu hanya sedikit iaitu berSangka-Sangka!

    ReplyDelete
  8. Kalau ya pun nak marah be profesional lah bro.

    ReplyDelete
  9. wah. ramai sangat anonymous datang komen blog pemikir ni. hahaha.

    ReplyDelete
  10. Mungkin dia kecewa dengan rakan niaga dia... tapi janganlah smpi menjatuhkan maruah org di hdpn org lain... profesional lah sket! nanti tak pasal2 orang boikot produk al-Jabbar ni baru pdn muka!

    ReplyDelete
  11. Tak kira lah mcm mana boleh terjadi cm tu tapi reaksi ceo patut lebih pro. G ambik kursus Anger Management. Kalau ceo dah bleh marah dengan biz partner yg menyumbangkan modal ni dah kira parah. Mungkin partner ini yg kecik. Tapi kalau yang keluar modal byk, sys rasa dier x kn buat mcm tu. Ini menunjukkan yg ceo ni dah mula besar diri. Mungkin dier x suka org tu x pakai kot ngan spec gelap cm dier....hehehe. Apa2 pun dlm biz ada cara utk menyelesaikan sesuatu dan cara ceo tadi x menepati matlamat. Mcm maner kurang ajar org lain pun, kalau kiter cool, org akan lebih kagum. Kalau kiter besar suara x menunjukkan yg kiter lebih berkuasa.

    ReplyDelete
  12. Life would be perfect if anger had mute button, mistake had back button, hard times had fast forward button and good times had pause button.

    ReplyDelete

Terima Kasih Kerana SUDI Singgah di www.suarapemikir.com
Kami Amat Menghargainya.
Thanks