Wednesday, January 2, 2013

Dahulu BOGEL Sekarang DADAH Pula ?

Zarina Anjoulie Mengaku Tak Bersalah Miliki Dadah

Nak dipanggil Artis taklah se glamour mana. Pemikir kenal dia ni pun sebab kes isu gambar bogel terdahulu. Itupun setakat kenal muka. Latar belaang kerjaya yang dikatakan Artis, bak kata Najwa Latif 0 (kosong 3x). Sekarang kecoh lagi dengan isu DADAH. hehehe Artis Artis... Opsss Artis ke? Berapa drama dia ni berlakon ye?

Utusan Online sebentar tadi melaporkan pelakon dan model, Zarina Anjoulie Ahmad dan rakannya mengaku tidak bersalah di Mahkamah Majistret di sini hari ini atas tuduhan memiliki dadah jenis Eramin 5 seberat 0.6 gram, tiga hari lalu.

Zarina dan Mohamad Fakhruzaim Mohamad Fawzi masing-masing berusia 26 tahun didakwa melakukan kesalahan itu di No. C-3-10 Armanee Condo, Jalan PJU 10/1C, Damansara Damai di sini pada pukul 5.30 petang, 30 Disember lalu.
Pelakon kontroversi ini ditangkap bersama rakannya selepas pihak polis menerima maklumat daripada orang awam yang mendakwa mereka disyaki terlibat dalam penyalahgunaan dadah.

Difahamkan kedua-duanya pada mulanya bertindak untuk tidak memberikan kerjasama dengan tidak membuka pintu walaupun pihak polis sudah memperkenalkan diri.

Kemudian, pelakon yang baru mencecah umur 26 tahun ini membuka tingkap, tetapi dengan segera menutupnya semula selepas menyedari kehadiran polis.

Sumber : Disinibermula blog

p/s: Apa pun kes belum diputuskan dan kita tunggun dan lihat

3 comments:

Terima Kasih Kerana SUDI Singgah di www.suarapemikir.com
Kami Amat Menghargainya.
Thanks