Wednesday, December 19, 2012

PENDAPATAN Pertama Dari SNB.my


Ini adalah contoh penyata pendapatan dari SNB.my. Sebuah syarikat Sdn Bhd. Milik bumi putera yang MASIH BAHARU memulakan operasinya dan belum lagi dilancarkan secara rasmi. Setiap pendapatan juga akan dimaklumkan dengan menggunakan sistem Email, SMS terus ke Handset anda sebagaimana yang ditunjukkan dalam gambar di bawah artikel ini.

Kepada mereka yang ingin mengenali SNB.my bolehlah ke merujuk kepada entri yang lepas bertajuk HOT : Peluang Duit Pasif Dari SNB.my (KLIK Di Sini) atau (Di Sini)

Jangan TERLAMBAT untuk menyertai kami dengan MENDAFTAR SEKARANG (Klik) kerana SNB.my mengamalkan sistem auto placement kedudukan anda dalam sistem Geonology Matrik sebagai downline atau upline. Maksimum 5 downline ditetapkan bagi memberikan peluang sama rata untuk berkong pendapatan dalam rangkaian anda.








MASIH Terlalu BARU Di Pasaran

4 comments:

  1. Berapa modal nak join ni.?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Modal masuk bergantung kepada barang yang anda beli. setelah membeli barangan anda secara automatiknya akan menjadi ahli dan boleh mula membuat promosi. dan tunggu orang masuk atau membeli barang maka anda mula akan dapat menjana pendapatan.

      secara jujurnya tidaklah ratus ratus ribu yang di janjikan. sekadar ada pendapatan sampingan. rujuk www.snb.my/hailmi

      Delete
  2. Apalah sangat RM50 tu kan pemikir. Bayar rm50 bukan bagi saja, dapat barang lagi tu. pilih je mende barang nak hahaha aku pun tak daftar lag haha

    ReplyDelete

Terima Kasih Kerana SUDI Singgah di www.suarapemikir.com
Kami Amat Menghargainya.
Thanks