Sunday, December 16, 2012

Iklan BERBAYAR Pertama Di Suara Pemikir Blog


1. Pertamanya Pemikir ingin mengucapkan alhamdulillah dan setinggi syukur kepada Allah atas rezeki yang diberikan. Walaupun sedikit tetapi insyaAllah inilah permulaannya.

2. Seperti yang anda boleh lihat pada gambar di atas. Terpampang iklan daripada SNB.my yang telah memilih untuk menyiarkan iklan mereka di Suara Pemikir Blog untuk beberapa minggu. Sebagaimana yang telah di terangkan dalam artikel pertama (HOT : Peluang Duit Pasif Bersama SNB.my) yang merupakan pakej bersama iklan berbentuk banner.

3. Pemikir ingin berterima kasih kepada rakan rakan yang menyokong Blog Suara Pemikir selama ini dan pihak SNB.my telah memaklumkan Pemikir bahawa pihak syarikat akan mencari beberapa blog lagi untuk menayangkan iklan perniagaan "Shopping Complex Online" mereka.

4. Semoga ada diantara blog rakan rakan Suara Pemikir akan terpilih dan sama sama menjana pendapatan bersama SNB.my. Pemikir merasakan bahawa ini adalah penutupan tahun 2012 yang baik bagi Suara Pemikir Blog untuk terus maju di tahun 2013.

5. SNB.my juga menawarkan peluang menjana pendapatan kepada mereka yang giat di laman sosial dan blogger. (lihat Di Sini). Risik risiklah peluang ini.

2 comments:

Terima Kasih Kerana SUDI Singgah di www.suarapemikir.com
Kami Amat Menghargainya.
Thanks