Friday, December 21, 2012

HOT : Peluang RM / DUIT Pasif Dengan SNB.my


1. Sebuah perniagaan online yang berkonsepkan "Shopping Complex" Online akan di lancarkan tidak lama lagi. Ini adalah peluang untuk para pelayar internet untuk mendapat pendapatan atau DUIT Pasif diwaktu melayari internet.


2. SNB.my di sasarkan menjadi tapak pembelian barangan keperluan harian rakyat Malaysia dalam masa terdekat mamandangkan trend membeli barangan di internet telah menjadi trend baru rakyat Malaysia kerana kesibukan tugas harian.

3. Barangan yang di sediakan di SNB.my adalah seperti barangan harian, barangan kesihatan, barangan kereta, makanan, minuman, produk kesihatan, produk perkhidmatan atau services malah boleh dikatakan merangkumi semua jenis produk keperluan termasuk pakaian, kerongsang, tudung, kain dan sebagainya.

4. SNB.my berkongsepkan "Orang Berbelanja Anda Dapat Duit" dan "Orang Menyertai SNB.my Anda Dapat DUIT". Makanya, setiap perbelanjaan yang dilakukan oleh orang yang anda perkenalkan di SNB.my akan memberikan anda pendapatan pasif. Ini tidak termasuk insentif anda memperkenalkan rakan ke laman ini yang telah kita terangkan sebelum ini hanya dengan membeli barangan di SNB.my, maka rakan anda yang diperkenalkan itu akan secara automatiknya menjadi ahli. Maka setiap perbelanjaan yang dilakukan oleh mereka akan memberikan anda pendapatan pasif. Pakej semurah RM50.00 disediakan untuk kemudahan pengguna membeli dan automatiknya menjadi ahli.
p/s: Barangan yang dibeli akan terus di hantar ke rumah. 

5. BAGAIMANA caranya...? Caranya sangat mudah, Pertamanya, anda harus menjadi ahli di www.snb.my dengan membeli barangan harian yang disenaraikan. Barang akan terus diposkan ke rumah anda. dan anda boleh mula mempromosikan laman ini dan sekiranya sesiapa yang menyertai SNB.my melalui LINK anda maka semua pembelian daripadanya dan 6 generasi pendaftaran dibawahnya akan memberikan DUIT pasif kepada anda. Mudah bukan, dan anda hanya perlu mempromosi dan dapatkan rakan. DUIT akan sendirinya mengalir ke akaun anda. 

6. Namun, rakan langsung (Direct Downline) anda hanya dibenarkan seramai 5 Orang sahaja dan sekiranya ramai menyertai rangkaian anda melalui LINK anda. Mereka akan di Auto placement Kan dalam rangkaian anda tetapi akan berada dibawah rakan tajaan anda yang lain. Pun begitu insentif penajaan tersebut tetap menjadi milik anda. Juga, anda berhak mendaftar lebih dari satu akuan tetapi di hadkan kepada 6 akun sahaja. Sistem ini adalah untuk memberikan peluang kepada rakan rakan tajaan anda untuk turut mendapat pendapatan. Penajaan terus ke syarikat SNB.my akan di letakkan secara automatik dalam rangkaian anda mengikut level bagi membolehkan perkongsian pendapatan. 

7. Kami menyasarkan untuk menyaingi Zalora.com. Namun, sedikit perbezaan di SNB.my ialah anda sebagai 'promoter' akan diberikan insentif oleh Pembekal berdaftar di SNB.my dan bukannya dari SNB.my. Namun, urusan pembayaran akan diuruskan oleh SNB.my. 

8. Konsep perniagaan ini adalah amat sesuai untuk mereka yang memiliki rakan yang ramai di Facebook, Twitter atau mereka yang bergelar BLOGGER. Menyediakan sistem rangkaian / jaringan rakan perniagaan secara lengsung kami cipta untuk memenuhi kemajuan teknologi dan perkembangan jaringan sisoal sebegaimana yang disebutkan sebelum ini. 

9. Sistem canggih yang kami gunakan dalam menguruskan laman SNB.my adalah seperti pemberitahuan secara SMS kepada anda setiap kali ada pembelian atau pendaftaran dilakukan dalam rangkaian anda memudahkan anda untuk mengetahui perkembangan 'perniagaan' anda tanpa mengadap komputer setiap masa walaupun ini adalah perniagaan internet. 

10. Peluang ini juga masih dibuka kepada mereka yang berminat untuk menjadi pembekal kepada SNB.my yang mana setiap 'new order' akan juga dimaklumkan melaui sistem SMS ke talifon bimbit anda. Memudahkan mereka menguruskan order tanpa perlu mengadap komputer. 



11. So, apa tunggu lagi. Mulalah langkah pertama anda dengan mendaftar (Klik DI SINI) di SNB.my untuk menjadan Pendapatan PASIF yang berterusan.

*PERHATIAN : Adapun ini adalah pemberitahuan AWAL Sebelum SNB.my Di Promosikan Secara Besar Besaran Di Media Massa Seluruh Negara.

11 comments:

  1. Tahniah pemikir. Makin maju dalam perniagaan nampaknya

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya mengucapkan banyak terimakasih kepada AKI MUPENG yang telah menolong saya dalam kesulitan ini tidak pernah terfikirkan dari benak saya kalau nomor yang saya pasang bisa tembus dan ALHAMDULILLAH kini saya sekeluarga sudah bisa melunasi semua hutang2 kami,sebenarnya saya bukan penggemar togel tapi apa boleh buat kondisi yang tidak memunkinkan dan akhirnya saya minta tolong sama AKI MUPENG dan dengan senang hati AKI MUPENG mau membantu saya..,ALHAMDULILLAH nomor yang dikasi AKI MUPENG semuanya bener2 terbukti tembus dan baru kali ini saya menemukan dukun yang jujur,jangan anda takut untuk menhubungiya jika anda ingin mendapatkan nomor yang betul2 tembus seperti saya,silahkan hubungi AKI MUPENG DI nomor 0852 9445 0976 ,INI KISAH NYATA DARI SY TEMAN” ,terima kasih

      Delete
  2. Pemikir hanya membantu rakan. Pemikir cuma ahli biasa dan baru belajar berniaga.

    ReplyDelete
  3. Cabaran untuk tahun 2013. Rebutlah peluang. Semoga 2013 akan lebih baik dan menyinar berbanding 2012 yang bakal kita tinggakan. Tu pun kalau panjang umur.

    ReplyDelete
  4. NAMPAK MENARIK NI KAWAN. TUNGGU MASUK GAJI MINGGU DEPAN AKU PUN NAK TERJAH. PELUANG MANA BOLEH LEPASKAN. 50 HENGGET JE KOT. ITU PUN DAPAT BARANG BUKAN KASI DUIT GITU JE KAN

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. log in dengan link yang disediakan di atas dan daftar. www.snb.my/hailmi

      kemudian rujuk bahagian kaedah pembelian dan selesai.

      Delete

Terima Kasih Kerana SUDI Singgah di www.suarapemikir.com
Kami Amat Menghargainya.
Thanks