Sunday, December 9, 2012

Harimau Malaya MEMILIH Laluan Berliku


1. Harimau Malaya kembali dengan perangai lama. Terlalu leka setelah mendahului. Rasa anda semua setuju dengan saya apabila mengatakan bahawa perangai lama Harimau Malaya telah kembali. Jelas sekali Harimau Malaya mula hilang tumpuan setelah mendahului Thailand di masa kedua. Tiada lagi serangan oleh Malaysia setelah itu.

2. Harimau Malaya hanya kembali meyerang setelah kedudukan kembali terikat. Pemikir tidak mahu komen banyak akan hal ini dan berharap agar Harimau Malaya kembali bangkit di Thailand nanti. Kalau melihatkan gaya serangan dan permainan malaysia pada malam ini. Ia, bolehlah diberi pujian namun rentak Malaysia sedikit terganggu setelah ketiadaan Guna Safee Sali dan Wan Zack Haikal.

3. Keputusan seri 1-1 pada malam ini hakikatnya bukanlah keputusan muktamat dan masih mempunyai masa dan peluang untuk mengubahnya. Sekadar melihat dari sudut lain, "Harimau malaya memilih laluan berliku" dengan melepaskan peluang keemasan bermain di tempat sendiri bersama sokongan padu puluhan ribu penyokong setia.

4. Terima kasih juga kepada para penyokong Harimau Malaya di atas kesetiaan anda.1 comment:

Terima Kasih Kerana SUDI Singgah di www.suarapemikir.com
Kami Amat Menghargainya.
Thanks