Friday, December 14, 2012

Afdlin Shauki : CERITA Palestine Di Sebalik Tembok ISRAEL


Afdlin Shauki : CERITA Di Sebalik Tembok ISRAEL

Video dibawah adalah kisah dan penceritaan hasil pengalaman daripada mereka yang pergi ke GAZA Palestin baru baru ini. Di antara mereka ialah Nasrul, Zain, Ustazah Maznah dan saudara Afdlin Shauki sendiri. Khabarnya Adflin Shauki hendak mengarahkan dan menerbitkan filem kekejaman Israel terhadap rakyat Palestin yang Pemikir amat alu alukan. Hebahkan kepada dunia dan serang 'Keperibadian' bangsa Yahudi agar mereka malu untuk menghadap dunia.

Walaupun ada pihak yang mempertikai serta memperlekehkan usaha mereka namun Pemikir berpendapat ianya satu usaha yang murni dan tidak mampu dilakukan oleh semua orang.
2 comments:

  1. PENGAKUAN SAYA BERSAMA KELUARGAKU INI BUKAN CERITA ATAU PUN REKAYASA BENER-BENER TERBUKTI SAMA SAYA.
    Terima kasih sebesar-besarnya yang kami ucapkan kepada mbah warjoh yang telah memberikan keberhasilan dan keberuntungan bagi keluarga saya.berkat bantuan beliau saya sekarang sudah hidup tenang karena suamiku sudah punya usaha tambak yang luasnya sekitar 5 hektar kurang lebih. begitupun juga saya dirumah buka warung sembakau dan sekarang pun saya sekeluarga tidak di kejar-kejar hutang lagi. mulanya keluarga Kami di berikan angka gaib hasil ritual dari mbah warjoh yang sangat Jitu 100% dijamin tembus.sehingga keluarga saya sekarang merasa tenang lagi.sekali lagi terima kasih mbah jasamu dikeluarga saya tidak akan terlupakan.Jika anda butuh angka gaib hasil ritual mbah warjoh silahkan Tanyakan aja Pada mbah dinomer hp beliau di: 0851 4534 4218 atau silahkan KLIK DISINI Terima kasih

    ReplyDelete

Terima Kasih Kerana SUDI Singgah di www.suarapemikir.com
Kami Amat Menghargainya.
Thanks