Wednesday, November 21, 2012

Dr Mohd Asri : Boikot Segala Barangan Yahudi ZionisSave Gaza
Save Palestine
Dalam usaha rakyat Malaysia bertindak memboikot barangan Yahudi / Israel. Penumpuan hanya diberikan kepada produk utama seperti Mc Donald yang pada hakikatnya ramai pekerja Melayu Islam yang mencari rezeki di situ. Alang alang nak boikot boikotlah kesemua barangan Israel terutamanya yang tidak melibatkan kepentingan Umat Islam.

Senarai barangan Israel yang ada di Malaysia boleh di Lihat di Bawah. 
Nilai dan buatlah keputusan.


Save Gaza
Save Palestine

5 comments:

 1. AKu dah share di facebook. jom kita share ramai ramai agar goyang sikit itu Israel. Islam itu kuat kalau bersatu.

  ReplyDelete
 2. Rokok x de spe pun nak boikot kan..sbb rela redah ribut taufan nak beli rokok..padehal wajib sumbang 10 hengget sehari utk yahudi zionis..

  Tahukah kalian, siapa pengeluar terbesar rokok di dunia? Merekalah Philip Morris. Bermula sebagai kedai tembakau pada 1847 di Bond Street, London, kini Philip Morris menjadi syarikat nombor satu bagi pengeluar makanan di Amerika Syarikat, penjual keju yang diproses dan pengeluar rokok. Ia juga menjadi syarikat makanan kedua utama di dunia dan ketiga bagi bisnes gula-gula.Pusat operasi syarikat pengeluar rokok utama dunia ini ialah di Henrico County, Virginia, Amerika Syarikat.

  Pengurusan Philip Morris diketuai oleh Michael Szymanczyk, juga seorang Yahudi dari Philip Morris Amerika Syarikat (AS). Kaitan Zionis dan bisnes rokok semakin akrab dan melibatkan rangkaian pelobian yang sangat kukuh. Setiap kali pilihan raya presiden AS, kita didedahkan kaitan calon presiden dengan pelobi-pelobi Yahudi. Siapakah pelobi-pelobi itu?

  Center for Public Integrity, AS mendedahkan bahawa Atria Group [nama baru Phillip Morris yang ditukarkan pada tahun 2003] membelanjakan hampir US$101 juta untuk melobi kerajaan AS dari 1998 hingga 2004, menjadikannya organisasi kedua paling aktif melobi di negara itu.

  ReplyDelete

Terima Kasih Kerana SUDI Singgah di www.suarapemikir.com
Kami Amat Menghargainya.
Thanks