Sunday, November 25, 2012

Cinta Budak Budak Zaman Sekarang

                        

Cinta Budak Budak Zaman Sekarang
Mengalahkan cinta dalam movie. Nak kata tak cerdik kang marah.
"Hang ni Bodoh Ke Bangang" Bak ungkapan keramat kawan Pemikir.

Nat Tahu apa kata Bekas Boyfriend dia pada kekasih baharu lihat di bawah.

Sambil gelak bersama teman wanita baru Bekas boyfirend dia pun berkata;
"Tengoklah betapa perempuan itu suka kat aku" 

Girlfriend baru pun tanya "Kalay dia suka kat u sampai macam tu, habis tu kenapa u tinggalkan dia dan bersama i"

bekas BF pun jawab
"Sebab itu salah satu daripada seribu benda bodoh yang dia suka buat" 
hehehe mana tahan


4 comments:

  1. sakitkan diri sendiri, 'si dia' entah2 wat x tau je, adohaiiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si dia gelak dan berkata "Tengoklah betapa perempuan itu suka kat aku" Girlfriend baru pun tanya "habis tu kenapa u tinggalkan dia dan bersama i"

      bekas BF pun jawab "Itu salah daripada seribu satu benda bodoh yang dia buat" hehehe mana tahan

      Delete
  2. tapi ni bukan betul,,die ambik pic dr google jek

    ReplyDelete

Terima Kasih Kerana SUDI Singgah di www.suarapemikir.com
Kami Amat Menghargainya.
Thanks