Thursday, November 8, 2012

Blog Paling Popular / Ranking Terbaik 2012

Semasa blog walking sebentar tadi, sempat terjumpa senarai Blog Paling Popular dengan Ranking teratas dalam senarai Alexa. Namun, apa yang lebih menarik perhatian Pemikir adalah Blog blog ini mempunyai Page Rank (PR) yang sangat Tinggi.

PR adalah satu kaedah untuk mengenal 'Kekuatan' dan betapa 'Berpengaruhnya' Blog tersebut di alam maya. Dan Inilah antara yang tersenarai. Penapatan mereka ini hanya dengan menulis blog adalah sangat lumayan. Kepada sesiap yang masih baharu dalam menulis blog bolehlah belajar dari Blog Blog ini.

Good Luck...

5 comments:

  1. hehe...blog saya xde dalam senarai..sebab x glamer..

    ReplyDelete
  2. InsyaAllah Miss Nadhirah akan tiba masanya. Yang penting jangan putus asa dan teruskan usaha. Kita ni masih awal lagi berbanding mereka yang dah berblog semenjak 4 atau 5 tahun lepas. Good Luck

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok Apa blog Miss Nad...
      Dah lama berblog tu sejak 2010. Blog saya ni baru sahaja bermula sejak April 2012. baru berusia 6 bulan. Alhamdulillah Ranking semakin naik.

      Delete
    2. Harap2nya blog suara pemikir semakin digemari
      blog saya more to personal story je.hehe=)

      Delete

Terima Kasih Kerana SUDI Singgah di www.suarapemikir.com
Kami Amat Menghargainya.
Thanks