Tuesday, November 27, 2012

Bagaimana Mengenali Produk Israel...?

Pasti ramai  yang tidak ingat atau mengenali apakah jenama produk Israel tetapi pastikan anda ingat 729 yang merujuk kepada apa sahaja produk yang berasal dari Israel. Seterusnya keputusan untuk MEMBOIKOT atau tidak adalah terletak kepada kebijaksanaan anda.
Ingat 729 Ingat Israel

Sebarkan...!!!

7 comments:

  1. As salam wbt saudara,

    Kadangkala kita perlu lihat dgn lebih global ttg boikot memboikot ini! Siapa yang boikot sila teruskan usaha murni itu tetapi perlu check semula hukum bermuamalah dgn Yahudi! Tidak semua Yahudi itu jahat & tidak semua Yahudi itu baik... Seperti orang Islam ada yang baik & ada yang jahat... Maaf saya juga baru belajar :)

    Nak tahu apa yg menarik ttg Peru, kena rajinlah selak2 entry yang lama... salam perkenalan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya betul tu Marys Yusof... Sebab itu Pemikir serahkan kepada kebijaksanaan masing masing. Sekadar memeklumkan bagaimana mengenali produk Israel. Thanks singgah

      Delete
  2. salam perkenalan..iye,terpulang pada kebijaksanaan masing masing..kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya itu yang diharapkan. terlalu banyak pandangan dan tiada platform khusus akan hal ini. Thanks singgah

      Delete
  3. info yg sgt berguna..thanks sharing :)
    lepas ni boleh hati2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks singgah di blog yg tak seberapa ni

      Delete

Terima Kasih Kerana SUDI Singgah di www.suarapemikir.com
Kami Amat Menghargainya.
Thanks