Saturday, November 17, 2012

Alahai Pengkid... (Video)

"pengkid romen awek di teluk cempedak"
Inilah tajuk kepada video ini. Video ini menunjukkan betapa telah rosakknya akhlak para remaja pada hari ini. Perilaku ini tidak lagi segan silu untuk dilakukan dikhalayak. 
Yang lelaki perasan nak jadi wanita, wanita pula perasan nak jadi lelaki.
p/s: Masuk tandas ikut jantina juga akhirnya hehehe
Lihat Video Di Bawah6 comments:

 1. Bro I think Suara Pemikir is too big a name for such a corny blog... mintak maaflah, bila nama pemikir tok, mestilah kandungannya yang boleh molah kita berfikir.... setakat tok bukan sik berfikir tapi setakat gia jak lah... bukan sampey mikir benar2. jangan marah pok, sekadar pandangan.

  ReplyDelete
 2. Satu lagi, i rasa sik perlulah engkah gambar muka di atas ya... :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sekadar pelajaran dari blogger blogger terbaik malaysia. semuanya mencadangkan untuk diletakkan gambar supaya blog tidak dianggap menipu dan mendapat kepercayaan pembaca. Itulah yang beberapa TOP Blogger Malaysia ajar kepada saya.

   Apapun Thanks pada pendangan. Berkitan Artikel. InsyaAllah banyak artikel telah siap di tulis dan menunggu genapnya usia blog ini 1 Tahun pada April 2013 akan dilancarkan secara besar besaran (Artikel UMUM) manakala Pemikir telah mula menayangkan artikel berkaitan isu semasa pada masa ini.

   Sekali lagi thanks atas cadangan. Apa kata kita share alamat blog saudara.

   Delete
 3. suka ayt ni ~ Yang lelaki perasan nak jadi wanita, wanita pula perasan nak jadi lelaki.Masuk tandas ikut jantina juga akhirnya...
  tau plk ikt jantina bla nk masuk tandas... ish2

  ReplyDelete

Terima Kasih Kerana SUDI Singgah di www.suarapemikir.com
Kami Amat Menghargainya.
Thanks